Izvor: Blic, 23.Nov.2019, 22:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI VAM NEDOSTAJE "POBEDNIK"? Radovi na restauraciji su uveliko u toku, evo KADA SE VRAĆA u Beograd

Simbol Beograda, čuveni "Pobednik", skinut je sa svog postolja na Beogradskoj tvrđavi i premešten u Smederevo na restauraciju, pre nešto više od mesec dana. Radovi na figuri za koje je zadužen vajar Zoran Kuzmanović su u toku, a simbol prestonice trebalo bi da bude vraćen na svoje mesto sredinom februara naredne godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

''POBEDNIKA'' NEMA VIŠE OD MESEC DANA, DA LI VAM NEDOSTAJE? Evo kada će radovi na restauraciji biti gotovi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2019, 00:01

Simbol Beograda, čuveni "Pobednik", skinut je sa svog postolja na Beogradskoj tvrđavi i premešten u Smederevo na restauraciju, pre nešto više od mesec dana...Radovi na figuri za koje je zadužen vajar Zoran Kuzmanović su u toku, a simbol prestonice trebalo bi da bude vraćen na svoje mesto sredinom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.