DA LI SU I VAS OJADILI? Držali ORUŽJE, nasilno upadali u stanove po Beogradu i pljačkali ljude!

Izvor: Telegraf.rs, 25.Maj.2016, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DA LI SU I VAS OJADILI? Držali ORUŽJE, nasilno upadali u stanove po Beogradu i pljačkali ljude!

Policija je na Čukarici, u odvojenim akcijama, uhapsila dve osobe zbog postojanja onova sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa, a jedan od njih i krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštio je danas MUP.

U prvoj akciji uhapšen je Z.P. (34) iz Beograda, koji se tereti da je 22. maja ove godine, u popodnevnim satima, nasilno kroz prozor kupatila ušao u jedan stan u Ulici patrijarha Joanikija u opštini Rakovica, >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << odakle je oduzeo 185.000 dinara, pištolj i lap-top.

Zbog krivičnog dela teška krađa, u drugoj akciji uhapšen je D.K. (20) iz Prokuplja. Sumnja se da je on, u noći između 22. i 23. maja, u Čamdžijinoj ulici na opštini Čukarica, preko terasa ušao u tri stana, a potom i u podrumske prostorije odakle je oduzeo veću količinu raznog alata - bušilice i brusilice.

Foto: MUP Srbije

Sutradan je alat prodao na Buvljoj pijaci.

Z.P. i D.K. su, uz krivičnu prijavu, sprovedeni Drugom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saopštila je policija.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

U pretresu pronađeno oružje

Izvor: Cafe.ba, 25.Maj.2016

- U Gračanici je, nakon pretresa porodične kuće, uhapšen S.B. zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja ili eksplozivnih materija, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.