Božović izvukao fantomku, Nikodijević mu oduzeo reč

Izvor: N1 televizija, 20.Apr.2017, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božović izvukao fantomku, Nikodijević mu oduzeo reč

Šefu odborničke grupe Demokratske stranke u Skupštini Beograda Balši Božoviću oduzeta je reč na današnjoj sednici skupštine glavnog grada dok je obrazlagao zahtev za utvrđivanje činjenica i odgovornosti za rušenje zgrada u četvrti Savamala pre godinu dana.

Božović je tokom obrazlaganja zahteva za skupštinskom govornicom iz džepa izvukao fantomku i rekao da će ona ostati simbol Beograda.

Zbog toga je predsednik Skupštine Nikola Nikodijević izrekao Božoviću >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << opomenu.

Nikodijević je zatim izrekao Božoviću i drugu opomenu, "zato što pravi performans", i naložio mu da napusti govornicu.

"Molim vas da svoj odevni predmet vratite u džep i napustite govornicu", rekao je Nikodijević.

Odbornici su odbacili predlog da se zahtev odborničke grupe Demokratske stranke uvrsti u dnevni red sednice.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Božoviću oduzeta reč na sednici Skupštine grada zbog fantomke

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Apr.2017

Šefu odborničke grupe Demokratske stranke (DS) Balši Božoviću danas je na sednici Skupštine grada Beograda oduzeta reč pošto je pokazao fantomku, rekavši da će taj predmet ostati simbol grada zbog nerešavanja slučaja rušenja objekata u Savamali 24. aprila prošle godine...Božović je na...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.