Izvor: DANuBeogradu.rs, 16.Mar.2016, 21:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Besplatno rekreativno plivanje u šest sportskih centara

Od marta do juna biće organizovano besplatno rekreativno plivanje za građane u šest sportskih centara. Programi su namenjeni studentima, starijim osobama i osobama sa invaliditetom, a poseban termin imaće i program rekreativnog plivanja za porodice. Progami besplatnog plivanja za građane realizuju se u SC „Novi Beograd“, Gradskom centru za fizičku kulturu, SC „Tašmajdan“, SC „Vračar“, ... The post Besplatno rekreativno plivanje u šest sportskih centara appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Besplatno rekreativno plivanje u šest sportskih centara

Izvor: Danas, 17.Mar.2016, 12:41

Pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu, a u organizaciji šest sportskih centara, od marta do juna biće organizovani besplatni programi rekreativnog plivanja za sugrađane. Programi su namenjeni studentima, starijim osobama i osobama sa invaliditetom, a poseban termin imaće iprogram...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.