Izvor: DANuBeogradu.rs, 31.Mar.2020, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradske pijace: Novi način snabdevanja Beograđana

Novi način snabdevanja Beograđana pokrenuće JKP „Gradske pijace“ u cilju pomoći građanima i malim poljoprivrednim proizvođačima.Uskoro će biti objavljeni kontakti proizvođača koji će vršiti kućnu dostavu svim Beograđanima koji žele da na svojoj trpezi imaju domaće proizvode iz bašti poljoprivrednika. Spisak svih zakupaca sa beogradskih pijaca koji će stanovnike Beograda snabdevati poljoprivrednim proizvodima voćem, povrćem … Članak Beogradske pijace: Novi način snabdevanja Beograđana se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sačuvajmo naše male poljoprivredne proizvođače: SAČUVAJMO BEOGRADSKE PIJACE

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020

JKP "Gradske pijace" u cilju pomoći građanima i malim poljoprivrednim proizvođačima, pokreću novi način snabdevanja sugrađana...Na internet starnici JKP  "Gradskih pijaca" uskoro kontakti proizvođača koji će vršiti kućnu dostavu svim našim sugrađanima koji žele da na svojoj trpezi imaju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.