Uskoro snabdevanje robom sa gradskih pijaca na kućnu adresu

Izvor: DobreVesti.rs, 31.Mar.2020, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uskoro snabdevanje robom sa gradskih pijaca na kućnu adresu

Javno komunalno preduzeće "Gradske pijace" pokrenuće uskoro novi način snabdevanja sugrađana u cilju pomoći građanima i malim poljoprivrednim proizvođačima, saopšteno je iz ovog preduzeća.
 
Na internet stranici "Gradskih pijaca" uskoro će biti postavljeni kontakti proizvođača koji će vršiti kućnu dostavu svim sugrađanima koji žele da imaju domaće proizvode na trpezi. Ideja je pokrenuta sa ciljem da se pomogne poljoprivrednim proizvođačima, da se očuva njihova proizvodnja, a ujedno da Beograđani imaju namirnice koje su navikli da kupuju na beogradskim pijacama.
 
Spisak zakupaca sa beogradskih pijaca koji će stanovnike Beograda snabdevati poljoprivrednim proizvodima: voćem, povrćem i mlečnim...

Nastavak na DobreVesti.rs...






Povezane vesti

OD SADA DOSTAVA SA PIJACA NA KUĆNU ADRESU: Evo kako ćete moći da naručite voće i povrće

Izvor: Kurir, 01.Apr.2020, 11:07

Beogradske "Gradske pijace" pokrenuće novi način snabdevanja sugrađana robom sa pijaca tako što će pijačne prodavce i pijačne kupce spojiti preko svoje internet stranice, saopštilo je ovo javno komunalno preduzeće.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DobreVesti.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DobreVesti.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.