Beogradska policija zaplenila pet kilograma heroina

Izvor: Studio B, 13.Dec.2010, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beogradska policija zaplenila pet kilograma heroina

Beogradska policija zaplenila je pet kilograma heroina i uhapsila dvojicu osumjičenih za šverc i prodaju droge, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Vrednost heroina na beogradskom ilegalnom tržištu narkotika policija je procenila na 15 miliona dinara.

Heroin upakovan u 10 paketa, kao i 1,3 kilograma paracetamola, koji služi za razblaživanje droge, tri pištolja i 70 komada municije pronađeni su prilikom hapšenja u beogradskom predgrađu Padinska >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << skela u kući osumnjičenog Stevana Dž. (1982), a uhapšen je i Andreja Č. (1985).

Policija je u saopštenju navela da je Andreja Č. doneo drogu i oružje u stan Stevana Dž. radi dalje prodaje u Beogradu. Osumnjičeni su uz krivičnu prijavu privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.