Beograđani doručkovali hleb od sedam metara

Izvor: 24sata, 01.Nov.2014, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani doručkovali hleb od sedam metara

Više stotina građana imalo je danas priliku da ispred Ušće Šoping Centra prisustvuje neobičnom doručku. Naime Beograđanima je servirana vekna hleba dužine sedam metara i prečnika 20 cm, isečena na kriške i namazana paštetom.

Posetioci ovog centra bili su iznenađeni nesvakidašnim doručkom i sa uživanjem su probali nove ukuse pašteta, a još više su ih iznenadile devojke obučene u neobične nošnje.

Pored ovog nesvakidašnjeg doručka, nagrađeni su >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << i najveštiji učesnici takmičenja u brzom mazanju pašteta i kviza znanja, a za veselu atmosferu pobrinuo se voditelj Inspekor Blaža.

Posetioci su imali priliku i da se takmiče u brzom mazanju pašteta, pa je Saša Purić iz Brčkog uspeo je da za dva minuta namaže 12 kriški hleba, dok je najviše znanja u kvizu pokazala Danijela Ilić iz Beograda.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.