Beograđani doručkovali baget od sedam metara (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 01.Nov.2014, 16:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograđani doručkovali baget od sedam metara (FOTO)

Pored nesvakidašnjeg doručka, koji je pripremila kompanija „Gavrilović“, nagrađeni su i najveštiji učesnici takmičenja u brzom mazanju pašteta i kviza znanja

Više stotina Beograđana imalo je danas priliku da ispred Ušće Šoping Centra prisustvuje neobičnom doručku – servirana je vekna hleba dužine sedam metara i prečnika 20 cm, isečena na kriške i namazana paštetom. Pored nesvakidašnjeg doručka, koji je pripremila kompanija „Gavrilović“, nagrađeni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << su i najveštiji učesnici takmičenja u brzom mazanju pašteta i kviza znanja.

Saša Purić iz Brčkog uspeo je da za dva minuta namaže paštetama 12 kriški hleba, dok je najviše znanja u kvizu pokazala Danijela Ilić iz Beograda. Oni su nagrađeni paketom proizvoda kompanije Gavrilović, koja je organizovala ovaj nesvakidašnji doručak za sve Beograđane.

Foto: Promo/Gavrilović

- Želeli smo da pripremimo takav doručak kom će moći da prisustvuje što veći broj ljudi u Beogradu. Baget od sedam metara danas je probalo više od hiljadu sugrađana, a posebno nas raduje činjenica da su se ukusima pašteta Gavrilović, obradovale sve generacije. Cilj današnjeg druženja je da potrošačima u Srbiji što više približimo poznate ukuse proizvoda koji su nekada bili omiljeni zalogaj svake porodice – poručuju iz kompanije Gavrilović.

Foto: Promo/Gavrilović

Osim takmičenja u kvizu znanja i brzom mazanju pašteta, najmlađim damama je danas poklonjena posebna pažnja. One su uz pomoć šminkera bile sređene po ugledu na simpatičnu Jelicu, prepoznatljivi lik devojčice, koja se nalazi na ambalaži proizvoda Gavrilović.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Beograđani doručkovali hleb od sedam metara

Izvor: Blic, 01.Nov.2014

Više stotina građana imalo je danas priliku da ispred Ušće Šoping Centra prisustvuje neobičnom doručku. Naime Beograđanima je servirana vekna hleba dužine sedam metara i prečnika 20 cm, isečena na kriške i namazana paštetom...Posetioci ovog centra bili su iznenađeni nesvakidašnim doručkom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.