Beograd sa visine: Sićušni grad kakav do sada niste videli

Izvor: Blic, 24.Nov.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd sa visine: "Sićušni" grad kakav do sada niste videli

Nakon prošlogodišnje senzacije "A day in Belgrade", beogradski fotograf i snimatelj Dušan Stojančević, ponovo je oduševio Beograđane i sve ljubitelje fotografije i filma, novim snimkom Beograda pod nazivom "Tiny Belgrade"

- Fotografija je moja najveća ljubav, a želim da radim ono što volim. Želeo sam da prikažem lepe strane Beograda, pa je samim tim suština ovog snimka širenje pozitivne energije Beograda, njegovo promovisanje, ali i to da proširim svoj posao. Snimak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam postavio pre nekoliko sati, a za to vreme pogledalo ga je oko 10 hiljada ljudi, čiji su komentari veoma pozitivni - rekao nam je Dušan.

On je kazao da je snimak zapravo sastavljen od preko 20 hiljada fotografija koje su povezane u film i da mu je za ostvarenje ovog doživljaja Beograda bilo potrebno šest meseci.

- S obzirom da tehnologija kojom sam fotografisao zahteva postavku sa visine, posebno sam zahvalan ljudima koji su me puštali u njihove stanove i na krovove svojih zgrada kako bi mi omogućili da realizujem ovaj projekat - dodao je Dušan.

Dušan je prošle godine snimkom "A day in Belgrade", koji je objavio "National Geographic", dostigao svetsku popularnost, i na "You Tube"-u ima više od 520 hiljada pregleda.

Pogledajte kako izgleda "sićušna" prestonica u očima Dušana Stojančevića.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VIDEO: Beograd ovako još niste videli

Izvor: Radio 021, 25.Nov.2015, 01:14

Fotograf i snimatelj Dušan Stojančević oduševio je ljubitelje fotografije i filma, novim snimkom Beograda pod nazivom "Tiny Belgrade"..."Fotografija je moja najveća ljubav, a želim da radim ono što volim. Želeo sam da prikažem lepe strane Beograda, pa je samim tim suština ovog snimka širenje...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.