Beograd: Uboden muškarac kod SKC-a

Izvor: Studio B, 25.Mar.2013, 08:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Uboden muškarac kod SKC-a

Muškarac star oko 33 godine povređen je nožem rano jutros oko pet časova na uglu ulica Resavske i Masarikove u Beogradu.

Muškarac je zadobio ubodnu ranu u predelu desne polovine grudnog koša i prevezen je na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, izjavila je Tanjugu portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Prethodno su u udesu, koji se dogodio oko četiri sata na Čukaričkoj padini, kada je vozilo udarilo u drvo, povređena dva mladića.

Mladić star >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << oko 23 godine zadobio je razderotinu glave, povredu grudnog koša i otvorenu povredu, odnosno prelom podlaktice.

Drugi mladić star oko 25 godina zadobio je povredu glave i razderotinu oba kolena, rekla je Macura i dodala da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.