Hitna pomoć intervenisala 93 puta, dve saobraćajne nezgode

Izvor: Press, 23.Mar.2013, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hitna pomoć intervenisala 93 puta, dve saobraćajne nezgode

Pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici, astmatičari, cerebrovaskularni bolesnici... Sinoć oko 19.15 sati, u saobraćajnom udesu u Mirijevu povređena je 16. godišnja devojčica koja je zadobila teže povrede lica i glave, nakon čega joj je ukazana pomoć.

U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila oko 20.30 sati u širem centru grada nije bilo povređenih.

Dr Macura je savetovala da se pričuvaju meteoropate, reumatičari, astmatičari i srčani bolesnici, odnosno da redovno uzimaju terapiju, ističući da je potrebno nositi adekvatnu odeću, pravilno se hraniti, uzimati vitamine i provetravati prostorije u kojima se boravi.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Mirna noć u Beogradu

Izvor: S media, 23.Mar.2013

Hitna pomoć je tokom noći i jutra u Beogradu obavila 93 intervencije, od kojih 11 na javnim mestima, izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura. Dodala je da su se dogodile dve saobraćajne nezgode u kojima je povređena jedna osoba...Pomoć su najčešće tražili srčani bolesnici, astmatičari,...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.