Beograd: Pao deo skele, povređene dve devojke!

Izvor: Večernje novosti, 17.Apr.2015, 13:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Beograd: Pao deo skele, povređene dve devojke!

DVE devojke su povređene kada je na njih, dok su prolazile Vasinom ulicom u centru Beogradu, pao deo skele! Nesreća se dogodila oko podneva, a deo konstrukcije koji se srušio je postavljen uz bivšu zgradu “Jugodrva”. Prema prvim informacijama devojke su prolazile pored objekta koji se rekonstruiše u hotel “Meriot” lanca. Iz za sada nepoznatih razloga deo metalne skele koji je namenjen za prolaz ljudi se obrušila i pala pravo na prolaznice! Građani su im odmah pritekli u pomoć oslobodivši ih, a pozvana je i hitna pomoć koja je povređene odvezla u Urgentni centar. Za sada nije poznato kakve su povrede devojke zadobile.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NESREĆA NA TRGU Deo metalne skele pao na dve devojke

Izvor: Blic, 17.Apr.2015

Dve devojke su povređene na Trgu republike oko 12 sati, kada je na njih pao deo metalne skele sa bivše zgrade "Jugodrva"...Devojke su prolazile pored objekta koji se rekonstruiše u hotelu "Meriot" lanca...Iz za sada nepoznatih razloga deo metalne skele se obrušio i pao pravo na dve prolaznice...-...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.