U CENTRU BEOGRADA: Pao deo metalne skele, povređene dve devojke!

Izvor: Kurir, 17.Apr.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U CENTRU BEOGRADA: Pao deo metalne skele, povređene dve devojke!

Dve devojke su povređene kada je na njih, dok su prolazile Vasinom ulicom u centru Beogradu, pao deo skele

BEOGRAD - U Vasinoj ulici u Beogradu deo konstrukcija namenjen za prolaz građana se, iz za sada nepoznatih razloga, srušio na prolaznice koje su se tu zatekle.

Nesreća se dogodila oko podneva, a deo konstrukcije koji se srušio je postavljen uz bivšu zgradu “Jugodrva”.

Prema prvim informacijama devojke su prolazile pored objekta koji se rekonstruiše >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u hotel “Meriot” lanca. Iz za sada nepoznatih razloga deo metalne skele koji je namenjen za prolaz ljudi se obrušila i pala pravo na prolaznice!

Građani su im odmah pritekli u pomoć oslobodivši ih, a pozvana je i hitna pomoć koja je povređene odvezla u Urgentni centar. Za sada nije poznato kakve su povrede devojke zadobile.

(Večernje novosti)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pao deo skele na dve devojke u centru Beograda

Izvor: Mondo, 17.Apr.2015

Dve devojke su povređene kada je na njih, dok su prolazile Vasinom ulicom u centru Beogradu, pao deo skele!..Foto: Mondo/ Goran Sivački..Portparolka Hitne pomoći Nada Macura rekla je za MONDO da su povređene dve devojke koje imaju oko 25 godina...“Jedna ima povredu skočnog zgloba, dok je druga...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.