BOLJA KONTROLA TAKSISTA NA AERODROMU

Izvor: Kurir, 14.Nov.2011, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOLJA KONTROLA TAKSISTA NA AERODROMU

BEOGRAD - Kontrola taksi vozila na aerodromu "Nikola Tesla" znatno je unapređena jer je već postojeći sistem poboljšan postavljanjem identifikacione kamere sa rampom koja se nalazi na izlazu, izjavio je pomoćnik direktora Direkcije za javni prevoz Aleksandar Đukić.

- Nova identifikaciona kamera omogućava da vozilo ne može biti ponovo prijavljeno dok ne prođe 15 do 20 minuta. Ova nova kamera sprečiće zloupotrebu od onih taksista koji ne žele da sačekaju svoj red. Na tom parkingu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na ulazu, već postoji identifikaciona kamera čiji je zadatak da očita tablice vozila i dozvoli mu ulazak ukoliko je namenjeno za rad na aerodromu - precizirao je Đukić.

Kako je naglasio, samo kategorisana vozila imaju dozvolu za rad na mestima od posebnog interesa za građane, kao što je aerodrom "Nikola Tesla", a to su vozila koja imaju ocenu od 80 do 100 i tretiraju se kao luks vozila. Takvih vozila u Beogradu ima oko 3.500.

Novina na aerodromu je i to, dodao je Đukić, što će u holu na info pultu putnici moći da poruče taksi vozilo.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.