Unapređen sistem kontrole taksi vozila na aerodromu „Nikola Tesla

Izvor: Studio B, 14.Nov.2011, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unapređen sistem kontrole taksi vozila na aerodromu „Nikola Tesla"

Kontrola taksi vozila na aerodromu „Nikola Tesla" znatno je unapređena postavljanjem identifikacione kamere sa rampom na izlazu, izjavio je pomoćnik direktora Direkcije za javni prevoz Aleksandar Đukić.

- Nova identifikaciona kamera omogućava da vozilo ne može biti ponovo prijavljeno dok ne prođe 15 do 20 minuta. Ova nova kamera sprečiće zloupotrebu od onih taksista koji ne žele da sačekaju svoj red. Na tom parkingu, na ulazu, već postoji identifikaciona kamera čiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je zadatak da očita tablice vozila i dozvoli mu ulazak ukoliko je namenjeno za rad na aerodromu - precizirao je Đukić.

Kako je naglasio, samo kategorisana vozila imaju dozvolu za rad na mestima od posebnog interesa za građane, kao što je aerodrom „Nikola Tesla", a to su vozila koja imaju ocenu od 80 do 100 i tretiraju se kao luks vozila. Takvih vozila u Beogradu ima oko 3.500.

Novina na aerodromu je i to, dodao je, što će u holu na info pultu putnici moći da poruče taksi vozilo.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BOLJA KONTROLA TAKSISTA NA AERODROMU

Izvor: Kurir, 14.Nov.2011

BEOGRAD - Kontrola taksi vozila na aerodromu "Nikola Tesla" znatno je unapređena jer je već postojeći sistem poboljšan postavljanjem identifikacione kamere sa rampom koja se nalazi na izlazu, izjavio je pomoćnik direktora Direkcije za javni prevoz Aleksandar Đukić...- Nova identifikaciona kamera...

Nastavak na Kurir...

Kamera će kontrolisati taksiste na aerodromu

Izvor: B92, 14.Nov.2011

Kontrola taksi vozila na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" uskoro će biti pojačana novom identifikacionom kamerom sa rampom na izlazu, koja će sprečiti taksiste da uzimaju mušterije preko reda.

Nastavak na B92...

Nove kamere za nadzor taksista

Izvor: Press, 15.Nov.2011, 01:12

Rampa - Postavljanjem identifikacione kamere sa rampom, koja se nalazi na izlazu, taksisti na aerodromu više neće moći da "otimaju" mušterije preko reda, jer vozilo ne može biti ponovo prijavljeno dok ne prođe 15 do 20 minuta. Fiksne tarife - Decembra prošle godina grad je propisao fiksne tarife...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.