BEOGRAD: Kombi udario u banderu, vozač preminuo

Izvor: Kurir, 05.Avg.2014, 08:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEOGRAD: Kombi udario u banderu, vozač preminuo

Čovek, kome je verovatno pozlilo u vozilu, bio je bez vidljivih povreda, a zatečen je bez svesti, pulsa i disanja. Obavljena je reanimacija, a potom je prevezen i na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra

BEOGRAD - U Ulici Kneza Miloša 99 u Beogradu jutros oko 06.10 časova kombi je udario u banderu, verovatno zbog toga što je osobi koja je bila za volanom pozlilo, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Čovek, kome je verovatno pozlilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u vozilu, bio je bez vidljivih povreda, a zatečen je bez svesti, pulsa i disanja, rekla je Macura. Obavljena je reanimacija, a potom je prevezen i na odeljenje za reanimaciju beogradskog Urgentnog centra, gde su lekari, nažalost, konstatovali smrt vozača.

Uzrok smrti biće naknadno utvrđen obdukcijom.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.