Antić kritikovao stanje na aerodromu Nikola Tesla

Izvor: Večernje novosti, 29.Sep.2013, 01:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić kritikovao stanje na aerodromu Nikola Tesla

BEOGRAD-Ministar Aleksandar Antić u subotu veče je bio veoma ljut posle sletanja na aerodrom Nikola Tesla. Zbog niza propusta u prijemu u aerodromskoj zgradi, na koje je naišla privredno-politička delegacije Srbije na povratku iz Barija u Italiji, on je najavio da će u nedelju obaviti vanrednu kontrolu i razgovarati sa rukovodstvom aerodroma. - Rukovodstvo aerodroma dobro da spremi obrazloženje za sve stvari koje smo danas primetili. Nedopsutivo je da putnici čekaju u avionu da neko dođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i otključa most, kao što je nedopustivo da toaleti na aerodromu budu ovakom stanju. Imaću već koliko u nedelju ozbiljan razgovor sa rukovodstvom aerodroma. Ne zato što to lično smeta nama iz delegacije, nego ako se takve stvari događaju kada dolazi zvanična državna delegacija, mogu da zamislim kako to izgleda u nekim regularnim i normalni situacijama. Ne sviđa mi se kakav prvi utisak mogu da steknu ljudi koji slete na aerodrom Nikola Tesla - rekao je revoltirano Antić. Na tu njegovu primedbu vođa delegacije predsednik Skupštine grada Jagodina Dragan Marković Palma se našalio ,,Toaleti ne rade, a kukuruz daleko“.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Aerodrom razljutio ministra Antića

Izvor: B92, 29.Sep.2013

Nezadovoljan nizom propusta, poput čekanja na mostu i stanjem toaleta, ministar Aleksandar Antić najavo vanrednu kontrolu surčinskog aerodroma. Zbog niza propusta u prijemu u aerodromskoj zgradi, na koje je naišla privredno-politička delegacije Srbijena povratku iz Barija u Italiji, on je najavio...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.