Poboljšati efikasnost rada na Aerodromu Nikola Tesla

Izvor: Studio B, 29.Sep.2013, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poboljšati efikasnost rada na Aerodromu Nikola Tesla

Ministar saobraćaja Aleksandar Antić, koji je prethodne noći kritikovao način na koji funcioniše Aerodrom Nikola Tesla, danas je razgovarao sa rukovodstvom aerodroma i direktorom Velimirom Radosavljevićem.

Ministar saobraćaja Aleksandar Antić, koji je prethodne noći kritikovao način na koji funcioniše Aerodrom Nikola Tesla, danas je razgovarao sa rukovodstvom Aerodroma i direktorom Velimirom Radosavljevićem.

Kako Studio B saznaje, Radosavljević je već oformio >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << komisiju koja će analizirati nekoliko slučajeva u kojima su prethodnih dana putnici nepotrebno zadržavani prilikom izlaska iz aviona.

Studio B je potvrđeno i da su preduzete određene mere kako bi se otklonili tehnički nedostaci i nepravilnosti na Aerodromu.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić razgovarao sa direktorom Aerodroma

Izvor: Blic, 29.Sep.2013

Ministar saobraćaja Aleksandar Antić razgovarao je danas sa direktorom Aerodroma "Nikola Tesla" Velimirom Radosavljevićem, rečeno je Tanjugu u tom preduzeću..."U telefonskom razgovoru dogovorili smo se da u narednim danima ministar Antić poseti aerodom, kako bi ga upoznali sa svim planovima i investicionim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.