Izvor: DANuBeogradu.rs, 23.Jan.2014, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Animirani Džastin i hrabri vitezovi od 23. januara u bioskopima

Sinhronizovani animirani film Džastin i hrabri vitezovi (Justin and the Knights of Valour) od 23. januara prikazivaće se u beogradskim bioskopima. Džastin živi u velikom kraljevstvu i sanja da će postati hrabar vitez, kakav je bio njegov deda. Posle inspirativne ... Pročitaj članakThe post Animirani Džastin i hrabri vitezovi od 23. januara u bioskopima appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Džastin i hrabri vitezovi 3D

Izvor: NaDlanu.com, 23.Jan.2014

Džastin živi u velikom kraljevstvu i sanja da će postati hrabar vitez,kakav je bio njegov deda. Nakon inspirativne posete ljubljenoj baki i oproštaja od pretpostavljeno ljubljene Lare, Džastin odlazi od kuće i kreće na put prema viteštvu...Upoznaje prelepu Taliju, čarobnjaka zvanog Melkijades,...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.