Промет на Београдској берзи 9,1 милион динара, Белеxлине у расту

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Nov.2023, 18:00

Промет на Београдској берзи 9,1 милион динара, Белеxлине у расту

На Београдској берзи данас је остварен промет од 9.176.944 динара, а највише се трговало акцијама НИС-а из Новог Сада, наводи се у берзанском извештају. Фото: Pexels/ Leeloo Thefirst Када је реч о индексима, Belex15 је опао за 0,59 одсто, док је Belexline порастао за 0,08 процената.
Прво место на добитничкој >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << листи припало је предузећу Путеви а.д. из Ужица, чије су акције на затварању вределе 950 динара.
На другом месту добитничке листе је Гоша ФОМ а.д. из Смедеревске Паланке са вредношћу акција од 700 динара.
Пад вредности акција довео је Аеродром Николе Тесле из Београда на прво место губитничке листе, а вредност акција овог предузећа износила је 1.710 динара на затварању.
Највише се данас трговало акцијама НИС-а из Новог Сада, којима је остварен промет од 4.188.026 динара.
Istraživanje: Radnicima prilikom odabira posla najvažnija visina plate

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Промет на Београдској берзи 9,1 милион динара, Белеxлине у расту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.