Izvor: DANuBeogradu.rs, 03.Nov.2015, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

38. Black ‘n’ Easy Fashion Week od 3. do 10. novembra

38. Black ‘n’ Easy Fashion Week biće održan u Beogradu od 3. do 10. novembra. Manifestaciju će svečano otvoriti revija pod nazivom „Žene heroji“ koja je posvećena damama obolelim od raka dojke. Na ovoj reviji predstaviće se neki od najprestižnijih domaćih dizajnera okupljenih oko BFW Design Collective-a sa ciljem da podignu svest šire javnosti o ... The post 38. Black ‘n’ Easy Fashion Week od 3. do 10. novembra appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Žene heroji na startu beogradske Nedelje mode

Izvor: Mondo, 04.Nov.2015, 02:35

Revijom "Žene heroji", koja je posvećena ženama obolelim od raka dojke, svečano je otvorena beogradska Nedelja mode. U kreacijama domaćih dizajnera imaćete priliku da uživate od 3. do 10. novembra.

Nastavak na Mondo...

Street Style: Zvanice na otvaranju Nedelje mode u Beogradu

Izvor: Lepota i zdravlje, 04.Nov.2015

Priredila: Ivana Ilijin, modna novinarka Sinoć je svečano otvoren 38. Black’n’Easy Fashion Week u prestoničkom hotelu Crowne Plaza, čime su najavljene predstojeće večeri ispunjene revijama renomiranih, ali i mladih dizajnera na kojima će svoje kreacije predstaviti domaća i strana modna imena....

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.