VRATIO SE: Potpisao Aleksa Vukanović

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2023, 08:02

VRATIO SE: Potpisao Aleksa Vukanović

Došao je kao slobodan igrač.

Još nije završen prelazni rok, a jedna od zanimljivijih vesti je da su novi članovi Vojvodine Aleksa Vukanović i Norman Kempel.

Vukanović ima 31 godinu, rođen je u Bačkoj Palanci, a u Vojvodinu je stigao kao slobodan igrač po isteku ugovora sa katarskim Um Salalom. Profesionalnu karijeru je počeo u ČSK Čelarevu, a potom je igrao za Bačku, Napredak, Crvenu zvezdu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i kinesku Haku, pre kratke epizode u Kataru ove godine.

A post shared by FK Vojvodina (@fk_vojvodina)

Istovremeno, novi član Novosađana postao je i Norman Kembel (23), koji je stigao iz Javora. On je takođe poznat na superligaškoj sceni, jer je Jamajčaninu Vojvodina četvrti klub u Srbiji. On je pre Javora nastupao za Grafičar i Čukarički.

Vojvodina je od Nikole Čumića, prodajom u Rubin, zaradila milion i po evra, pa je bilo i očekivano da reaguju dovođenjem nekih igrača.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.