Uhapšena zbog krađe novca i mobilnih telefona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2020, 12:51

Uhapšena zbog krađe novca i mobilnih telefona

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su M. G. (1990) iz Bačke Palanke, zbog sumnje da je učinila krivično delo krađa.

Sumnja se da je, sa zaprežnog vozila jednog sugrađanina, ukrala njegovu torbicu sa novcem i dva mobilna telefona.

Policija je, istog dana, pronašla osumnjičenu, kao i ukradene stvari.

Ona je zadržana do 48 sati, a sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Bačkoj Palanci odredio joj je pritvor, do 30 dana.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Meštanka Bačke Palanke uhapšena zbog krađe novca i mobilnih telefona sa zaprežnih kola

Izvor: Radio 021, 20.Avg.2020

M. G. (30) iz Bačke Palanke uhapšena je zbog krađe...Sumnja se da je, sa zaprežnog vozila jednog sugrađanina ukrala njegovu torbicu sa novcem i dva mobilna telefona...Policija je istog dana pronašla osumnjičenu, kao i ukradene stvari...Ona je zadržana do 48 sati, a sudija za prethodni postupak...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.