Izvor: Pančevac-online.com, 03.Avg.2023, 08:13

UDES NA PANČEVAČKOM PUTU: U sudaru kamiona i autobusa četiri osobe povređene

Četiri osobe povređene su jutros kod Beograda u sudaru autobusa i kamiona, rekli su iz Vojnomedicinske akademije (VMA). Udes se dogodio oko 6.30 na Pančevačkom putu, rekli su iz VMA za medije. Povređeni su u svesnom stanju primljeni na VMA, gde se trenutno vrši dijagnostika njihovih povreda. TRAGEDIJA U BAČKOJ PALANCI: Deda i unuk u […] The post UDES NA PANČEVAČKOM PUTU: U sudaru kamiona i autobusa četiri osobe povređene appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

TEŠKA NESREĆA NA PANČEVAČKOM PUTU! Direktan sudar kamiona i autobusa, ima POVREĐENIH!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Avg.2023

Užas u Beogradu..Četiri osobe su povređene u sudaru kamiona i autobusa na Pančevačkom putu...Pukovnik prof. dr Ivan Marjanović sa Vojno-medicinske akademije rekao je da je Hitna pomoć oko 6.30 dovezla četiri povređene osobe...Prema njegovim rečima, svi povređeni su stabilno i tokom jutra...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.