U Bačkoj Palanci uhapšeno šest policajaca zbog primanja mita

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Bačkoj Palanci uhapšeno šest policajaca zbog primanja mita

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Novom Sadu, uhapsili su policijske službenike Policijske stanice Bačka Palanka Z.L. (1977), S.T. (1983), M.S. (1971), D.S. (1967), Z.P. (1967) i D.S. (1983) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela primanje mita i zloupotreba službenog položaja.

Osumnjičeni se terete da su od više učesnika >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u saobraćaju, koji su izvršili prekršaj, uzimali novac kako ne bi evidentirali prekršaj i protiv učinalaca sproveli odgovarajući prekršajni postupak.

Takođe, uhapšeni su i N.M. (1999), V.C. (1975), N.B. (1984) i U.P. (1985) zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo davanje mita. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšeno šest policajaca zbog sumnje da su primili mito

Izvor: Večernje novosti, 12.Sep.2019

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.