Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2023, 17:03

U Bačkoj Palanci sanacija semafora oštećenih u olujama 19. i 21. jula

Na deset raskrsnica u Bačkoj Palanci biće sanirani semafori oštećeni u olujama 19. i 21. jula. Semafori će biti zamenjeni i popravljeni na raskrsnicama ulica Cara Lazara i Žarka Zrenjanina, Cara Lazara i Šafarikove, Cara Lazara i Svetozara Miletića, Kralja Petra Prvog i ulice Svetozara Miletića, Kralja Petra Prvog i Svetozara Markovića, gde su završeni pripremni radovi. Zamenjeni su svetlosni uređaji i upravljački ormani za opremu, a elektronika se nalazi na laboratorijskom ispitivanju.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka,   Zrenjanin

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na deset raskrsnica u Bačkoj Palanci sanacija semafora oštećenih u olujama 19. i 21. jula

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 03.Okt.2023

BAČKA PALANKA – Na deset raskrsnica u Bačkoj Palanci biće sanirani semafori oštećeni u olujama 19. i 21. jula. Semafori će biti zamenjeni i popravljeni na raskrsnicama ulica Cara Lazara i Žarka Zrenjanina, Cara Lazara i Šafarikove, Cara Lazara i Svetozara Miletića, Kralja Petra Prvog i ulice...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.