TREĆA ŽRTVA RAZORNOG NEVREMENA! Muškarac se uhvatio za kablove golom rukom, strujni udar ga je ubio na mestu

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jul.2023, 11:58

TREĆA ŽRTVA RAZORNOG NEVREMENA! Muškarac se uhvatio za kablove golom rukom, strujni udar ga je ubio na mestu

Muškarac (66), iz Bačke Palanke, treća je žrtva oluje koje je sinoć zahvatila Srbiju.

Kako se saznaje u policiji tragedija se dogodila u ulici Cara Dušana u Bačkoj Palanci.

- Utvrđeno je da kada je počelo oluja muškarac je pokušao da skloni strujni kabl koji je pao u njegovo dvorište. Nažalost u trenutku kada je to pokušao strujni udar ga je na mestu ubio - kažu u policiji.

Muškarac je stradao tokom nevremena u Bačkoj Palanci, kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pokušao da skloni strujne kablove koji su pali na njegovu kapiju, izjavio je danas predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica.

Šušnica je za Tanjug naveo da je muškarac (1957. godište) uzeo u petak kablove golom rukom, zbog čega je doživeo strujni udar i poginuo na licu mesta.

Šušnica je apelovao na građane da ne diraju strujne kablove i da ne uklanjaju oborena stabla sami.

Podsetimo, ovo je treća žrtva stravičnog nevremena koje je pogodilo Srbiju. U Novom Sadu tragično je nastradao dečak (12), a u Kovačnici je poginula žena u požaru koji je izbio tokom oluje.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.