Izvor: Pančevac-online.com, 02.Avg.2023, 18:42

TRAGEDIJA U BAČKOJ PALANCI: Deda i unuk u Bačkoj Palanci stradali od struje u razmaku od nekoliko dana, problem sa kablovima prijavljivan 27 puta

Trinaestogodišnji dečak, koji je nastradao u ponedeljak uveče od posledica strujnog udara u Bačkoj Palanci, druga je osoba koja je stradala na takav način. Kako RTS saznaje, komšija ispred čije kuće se nalazi bandera, problem sa kablovima prijavio je nadležnom elektrodistributivnom preduzeću još 19. jula, a od tada je slučaj prijavljen još 27 puta, ali […] The post TRAGEDIJA U BAČKOJ PALANCI: Deda i unuk u Bačkoj Palanci stradali od struje u razmaku od nekoliko dana, problem sa kablovima prijavljivan 27 puta appeared first on PANČEVAC.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Pančevac-online.com...






Povezane vesti

U nekoliko dana razmaka od strujnog udara stradali deda i unuk, kvar prijavljivan 27 puta

Izvor: Radio 021, 02.Avg.2023

Pre trineaestogodišnjaka, koji je u ponedeljak stradao od strujnog udara u Bačkoj Palanci, na takav način je nekoliko dana ranije poginuo i njegov deda, pokušavaći da skloni kablove pod naponom.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.