Smanjen broj pregleda u Kovid ambulanti u Bačkoj Palanci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Maj.2021, 18:46

Smanjen broj pregleda u Kovid ambulanti u Bačkoj Palanci

Broj pregleda u Kovid ambulanti u Bačkoj Palanci je smanjen, dnevno se registruje oko desetak osoba pozitivnih na korona virus, potvrđeno je RTV-u u Domu zdravlja.

‘’Do sada je vakcinisano 12645 osoba prvom dozom, njih 8437 je dobilo i drugu dozu vakcine’’, kaže dr Mirjana Valan, epidemiološkinja.

‘’Prema rasporedu vakcinacije, u subotu 15. maja, imunizacija će se sprovoditi na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << tri lokacije u gradu, u ambulanti Stari grad od 8 do 15 časova, u Čelarevu u ambulanti od 9 do 14 sati i u Pivicama, takođe u ambulanti od 9 do 13 časova’’, dodaje ona.

‘’U nedelju neće biti vakcinacije, samo revakcine, preciznije, davaćemo drugu dozu, za pacijente koji su dobili ili će dobiti poziv. Sputnjik vakcina komponenta dva još nije distribuirana, pacijenti koji su bili zakazani za danas, revakcinu će dobiti u subotu 15. maja’’, ističe dr Valan.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.