Šampion bez pardona, Zvezda rutinski u Bačkoj Palanci

Izvor: B92, 03.Apr.2019, 16:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šampion bez pardona, Zvezda rutinski u Bačkoj Palanci

Fudbaleri Crvene zvezde ne posustaju. Šampion Srbije slavio je rutinsku pobedu i na gostovanju u Bačkoj Palanci - 3:1.

Izabranici trenera Vladana Milojevića su bez većih problema stigli do novih bodova i 26. pobede u ovoj sezoni Superlige i sva je prilika da će i u plej-of ući neporaženi.

Crveno-beli su bili daleko bolji i opasniji, na kraju i efikasniji tim, tako da Bačka nema za čim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da žali, a da na golu nije bilo Bojana Zogovića, rezultat je mogao biti i gori po domaćina.

Imali smo priliku da gledamo odlično i veoma sadržajno prvo poluvreme u kojem su postignuta tri gola.

Crvena zvezda je od samog starta krenula ofanzivno, sa željom da što pre stigne do gola i to im je uspelo u sedmom minutu.

Veljko Simić je centrirao sa leve strane, Ben je glavom šutirao, golman Bojan Zogović uspeo je da odbije loptu. Ona se od Bena odbila potom do Pavkova koji je samo ubacio u mrežu.

Igrači Bačke su smatrali da je Ben uštopovao loptu levom rukom, ali sudija Čolović i njegovi pomoćnici nisu se oglasili i Zvezda je povela.

Prošlo je svega četiri minuta pre nego što je lider Superlige uspeo da duplira prednost. Strelac je bio kapiten Vujadin Savić, bio je to njegov prvi gol u dresu Crvene zvezd u njegovom 74. nastupu u svim takmičenjima.

Ben je centrirao sa leve strane, loše su intervenisali igrači odbrane OFK Bačke, lopta je pala na peterac odakle je Savić rutinski poslao u mrežu.

Ipak, Bačka je samo četiri minuta kasnije uspela da uzvrati i smanji na 1:2. Bila je to dobra akcija domačina, Nikola Radović je odlično ispratio akciju Gavrića, lopta se odbila do njega i nije mu bilo teško da je ubaci u nebranjenu mrežu.

Bilo je još prilika u prvih 45 minuta, pre svega za Bena, Ivanića i Pavkova, ali nije bilo promene rezultata.

Nisu crveno-beli ni u nastavku sklonili nogu sa papučuice gasa. Ivanić je u 47. minutu najavio nove nevolje za odbranu domaćeg tima, da bi Rodić i Pavkov u 52. i 57. minutu imali solidne prilike.

U 61. minutu, Marko Marin, tek što je ušao u igru, uspeo je vešto da uposli Filipa Stojkovića koji je preciznim udarcem iskosa sa desne strane pogodio donji levi ugao za 1:3.

Do kraja, izabranici Vladana Milojevića su rutinski kontrolisali meč, imali su još dve prilike preko Bena i Pavkova, ali Zogović je bio siguran i rezultat se nije promenio.

Sve detalje utakmice mogli ste da pratite uz naš LIVE BLOG.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Zvezda "ekspres" u Bačkoj Palanci (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 03.Apr.2019

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili na stadionu "Slavko Maletin Vava" u Bačkoj Palanci rezultatom 3:1, u 29. kolu Superlige Srbije...OFK Bačka - Crvena zvezda 1:3 (1:2)..(Radović 15 - Pavkov 7, Savić 11, Stojković 61)..OFK Bačka: Zogović, Jovanović, Ilić, Žarković  (od 89. Đurić), Gojković,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.