SRNIĆ OTKRIO RAZLOG REMIJA SA BAČKOM: Nismo izbacili Keln iz glave (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Dec.2017, 22:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SRNIĆ OTKRIO RAZLOG REMIJA SA BAČKOM: Nismo izbacili Keln iz glave (FOTO)

Crveno-beli nisu uspeli da slave u Bačkoj Palanci.

Baš kada nije trebalo, Crvena zvezda je kiksnula u Superligi Srbije. Crveno-beli su u 20. kolu remizirali u duelu sa Bačkom (2:2) i tako napravili slabu uvertiru pred meč decenije protiv Kelna u Ligi Evrope (7. decembar).

Pročitajte i:

Ofanzivni vezista Zvezde Slavoljub Srnić otkrio je šta je razlog slabe partije u Bačkoj Palanci.

- Sve do ove utakmice igrali smo dobro. Nismo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << smeli da se opustimo, Bačku smo morali da pobedimo. Nema opravdanja za naše slabije izdanje. Trudili smo se da izbacimo Keln iz glava, ali je očigledno da nismo baš uspeli u tome - rekao je Srnić.

Zvezdin univerzalac se zatim osvrnuо na meč sa Kelnom.

- Meč godine, utakmica odluke. Najveći izazov za ovu generaciju, koja je dosad napravila mnogo dobrih stvari. Pobeda nad Kelnom i prolaz u narednu rundu Lige Evrope bili bi za nas najveća nagrada za sve što smo uradili. Zvezdini navijači predugo čekaju proleće u Evropi, i mi ne smemo da ih razočaramo.

О remije nema ni priče.

-  Nema kalkulacija, ne razmišljamo o remiju. Znamo dobro koliko vrede nemačke ekipe u fudbalu. Keln dolazi u Beograd da pobedi, jer samo s trijumfom ide dalje. Video sam da su promenili trenera, izvukli su bod na vrućem gostovanju protiv Šalkea... Biće mnogo vatre na Marakani, pun stadion i podrška naših navijača sigurno će nam mnogo pomoći u nameri da opet savladamo Keln - zaključio je Srnić.

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.