Izvor: Blic, 16.Nov.2022, 19:55

SEKIROM UBIO MAJKU NA SPAVANJU Odložen početak ponovljenog suđenja za ubistvo Slavujke (54) iz Bačke Palanke, lekari nisu došli

Početak suđenje za prošlogodišnje ubistvo Slavujke P. (54) iz Bačke Palanke, za koje je osumnjičen njen sin S. P. (29), danas nije održano u Višem sudu u Novom Sadu, zbog sprečenosti lekara Specijalne zatvorske bolnice u Beogradu, u kojoj se ovaj dvadesetdevetogodišnjak nalazi, a u čijoj pratnji je trebalo da bude doveden u sud. Početak glavnog pretresa odložen je za 7. februar 2023. godine.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Odložen početak suđenja sinu za ubistvo majke u Bačkoj Palanci

Izvor: Radio 021, 17.Nov.2022, 10:07

Početak suđenja za prošlogodišnje ubistvo S. P. (54) iz Bačke Palanke, za koje je osumnjičen njen sin S. P. (29), nije održano u Višem sudu u Novom Sadu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.