Radnik iz Surdulice pred utakmicu u Bačkoj Palanci

Izvor: JUGpress.com, 06.Mar.2018, 19:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnik iz Surdulice pred utakmicu u Bačkoj Palanci

SURDULICA

Nakon dva remija i jedne pobede i ostvarenih pet bodova za početak drugog dela prvenstva,  surdulički Radnik bi da i u predstojećem kolu,  koje sutra odigrava u Bačkoj Palanci sa tamošnjim superligašem, nastavi u tom ritmu izuzetno respektujući protivnika.

” Mi bi da zadržimo kontinuitet i ove igre i ovih rezultata. Sa druge strane, idemo u goste ekipi koja dobro igra kod kuće. Imali >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << su niz loših rezultata koje će verovatno želeti da prekinu” , čulo se danas na redovnoj pres konferenciju FK Radnik.

” U sve tri utakmice postignuli smo zavidni nivo igre, mogli smo imati koji bod više, ali moramo biti zadovoljni postignutim i bez obzira na to gde i sa kim igramo…najvažnije je ne izgubiti”  kaže strateg surduličana  Simo Krunić.

“Sa tim razmišljanjem idemo u Bačku Palanku još jednom timu koji se bori za opstanak, kući igra jako čvrsto i jako dobro i mi moramo zanemariti njihov rezultat u prošlom kolu, a sa druge strane nećemo se osvrtati ni na naše rezultate. Fudbal je stalno dokazivanje, stalno opravdavanje postignutog, a s druge strane uvek se mora poboljšavati igra i tražiti više”,  dodaje Krunić.

Na konferenciji se čulo i da će protiv Bačke sutra imati pravo da konurišu svi igrači prvog tima Radnika.

Nije sigurno da li će minutažu u ovom kolu upisati Pejčić i Pavlović, koji se oporavlja od povrede zadobijene u prvom kolu ovog dela prvenstva u Beogradu protiv ekipe Rada.

Laganih problema iz prošle utakmice imaju Žarković i Mitošević, a posle odrađivanja kartona u tim se vratio Pantelić.

Utakmica  Bačka – Radnik igra se u sredu, 7.marta u Bačkoj Palanci na stadionu Bačka sa početkom u 15 časova.

PodeliteFacebookTwitterGoogleEmailSkype

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Simo Krunić, trener Radnika: Fudbal je stalno dokazivanje

Izvor: juGmedia, 07.Mar.2018, 11:57

Bez obzira na to gde i sa kim igramo, najvažnije je ne izgubiti. Sa tim razmišljanjem idemo u Bačku Palanku, da igramo protiv tima koji se bori za opstanak i koji kući igra čvrsto. Fudbal je stalno dokazivanje, stalno opravdavanje postignutog, a s druge strane uvek se mora poboljšavati igra i tražiti...

Nastavak na juGmedia...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.