Prvi poraz Radnika na domaćem terenu u 2023. godini

Izvor: JužneVesti.com, 02.Apr.2023, 19:15

Prvi poraz Radnika na domaćem terenu u 2023. godini

Nisu uspeli fudbaleri surduličkog Radnika da zabeleže još jedno iznenađenje, pa su nakon pobede nad Partizanom u Beogradu sada izgubili na domaćem terenu od još jedne ekipe iz vrha tabele, TSC-a iz Bačke Palanke (0:1).

Korak unazad u borbi za ostanak u Superligi Srbijie učinili su fudbaleri surduličkog tima, a u utakmici sa mnogo borbe i malo prilika uspešniji je bila ekipa sa severa zemlje i tako nanela prvi poraz Radniku na domaćem terenu >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << u 2023. godini.

Prvo poluvreme gotovo je proteklo bez šansi na obe strane, a bolja igra viđena je na početku drugog dela igre, kada je i viđen jedini pogodak na meču.

U 60. minutu Bondarenko je u kaznenom prostoru oborio Jovanovića, a sudija iz Leskovca Milan Mitić pokazao je na penal. Precizan sa bele tačke bio je Ilić i tako doneo nova 3 boda koja ekipu TSC-a smeštaju na drugo mesto na tabeli, na mesto koje garantuje kvalifikacije za Ligu šampiona.

Pokušali su domaći do kraja meča da dođu do gola, najbolju šansu imao je Danoski, ali promene rezultata nije bilo.

Porazom Radnik je ostao pretposlednji sa 20 bodova i do kraja sezone ga očekuje borba za opstanak u ligi.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na JužneVesti.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.