Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Feb.2024, 14:56

Platanima većim od sedam metara popunjen stoletni drvored u centru Bačke Palanke, zimus posađeno 434 nova stabla

BAČKA PALANKA – Sadnjom odraslih platana, većih od sedam metara, u ulici Kralja Petra Prvog, popunjen je stoletni drvored u centru Bačke Palanke. Platani su posađeni u saradnji opštine Bačka Palanka i kompanije DDOR koja sprovodi kampanju „Za šumu u tvom kraju“. U centru Bačke Palanke u proteklih nekoliko dana u okviru akcije, ukupno je […]
Vest Platanima većim od sedam metara popunjen stoletni drvored u centru Bačke Palanke, zimus posađeno 434 nova stabla objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Akcija "Za šumu u tvom kraju" i u Bačkoj Palanci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2024

Bačka Palanka biće četvrto mesto u novom ciklusu ozelenjavanja koje sprovodi kompanija DDOR kroz akciju „Za šumu u tvom kraju". Tim povodom biće obogaćena sa 13 platana što će dodatno doprineti očuvanju prirode i stvaranju zelenijeg okruženja za buduće generacije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.