Izvor: Danas, 11.Avg.2023, 16:23

Palančani radikalizuju protest protiv opštinske vlasti: Odgovore nismo dobili, sekretarica kaže da su svi nadležni na terenu i nisu u zgradi

Na večerašnjem protestu u Bačkoj Palanci od 19 časova biće dogovoreno koji su dalji radikalniji koraci, nezadovoljnih građana, jer im se niko iz opštine nije obratio. Najavljuju da će od ponedeljka najverovatnije blokirati zgradu opštine.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Meštani Bačke Palanke i večeras održali protest, za ponedeljak najavljena blokada opštinske zgrade

Izvor: Danas, 11.Avg.2023

Meštani Bačke Palanke i večeras su održali protest zbog smrti dečaka, koji je izgubio život zbog oborenog strujnog kabla pod naponom, koji danima nije bio uklonjen, uprkos brojnim pozivima nadležnim službama da to urade.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.