Otvoren veštački teren u Bačkoj Palanci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2016, 16:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Otvoren veštački teren u Bačkoj Palanci

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza i prvi čovek opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica otvorili su danas teren sa veštačkom travom u istoimenom mestu.

FSS je zajedno sa lokalnom samoupravom ovom delu Vojvodine omogućio uslove za još bolji infrastrukturni razvoj, a svečanom činu prisustvovali su i predsednik Fudbalskog saveza Vojvodine Dragan Simović, zatim zamenik generalnog sekretara FSS Jovan Šurbatović, direktor sportskog sektora FSS Goran >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bunjevčević i predsednik FK Bačka Marjan Rnić.

"U prethodnom periodu FSS je, zajedno sa lokalnim samoupravama, obezbedio određen broj terena sa veštačkom travom. Danas je zbog toga važan dan za Bačku Palanku i zahvalio bih se lokalnoj samoupravi i predsedniku opštine Šušnici, koji su omogućili i obezbedili uslove za teren. Nadam se da će i u narednom periodu opština nastaviti sa ulaganjem u infrastrukturu, a od FS Srbije i FS Vojvodine imaće apsolutnu podršku u svim segmentima važnim za razvoj fudbala. Naša želja je da što veći broj dece usmerimo ka nekom sportu, a lično voleo bih da to bude u fudbal", rekao je Kokeza, a prenosi sajt FSS.

Važnom činu prisustvovao je i veliki broj mališana, a predsednik opštine Branislav Šušnica ne krije da je Bačka Palanka dobila vredan poklon.

"Ovakav teren mnogo znači za grad koji će u narednom periodu da dobije praktično novi Sportski centar, jer planiramo izgradnju i još jednog terena sa prirodnom travom, ali i nove svlačionice i tribine. Pred nama je godina velikih investicija, a sve zbog, kako je rekao i predsednik Saveza Slaviša Kokeza, želje da decu sklonimo sa ulice i usmerimo na sport koji omogućava zdrav i pravilan razvoj", rekao je Šušnica.

Fudbalski savez Srbije u narednom periodu nastavlja sa aktivnostima širom Srbije koje se odnose na razvoj infrastrukture i dodelu opreme brojnim regionima i klubovima.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.