Izvor: Luftika.rs, 18.Avg.2022, 17:07

Novosadski policajac poginuo na licu mesta tokom potere u Rumenci

Policajac B. K. koji je učestvovao u poteri u Rumenci kod Novog Sada je nastradao.
Prema dosadašnjim informacijama, policajac je jurio za vozačem koji nije želeo da se zaustavi. U jednom trenutku zakucao se u vozilo i na mestu preminuo.
Kako piše Telegraf.rs, a penosi Nova, policajac je rodom iz Bačke Palanke, a radio je u Novom Sadu na mestu saobraćajnog policajca.
Sa druge strane, Kurir navodi da je stradali policajac bio na dužnosti na policijskom motoru pod rotacijom >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << jurio za počiniocem zločina u Kisaču.
Policija je na terenu.
Izvor: Telegraf, Nova
Komandir sedeo sa krimosima, nakon tuče bežao od policije, ovo ni Vulin ne bi režirao

Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Policajac stradao tokom potere za automobilom u Rumenki

Izvor: RTS, 18.Avg.2022

Policajac star 36 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći u Rumenki. Kako je za RTS rekao dr Zoran Krulj iz novosadske Hitne pomoći, u sudaru je učestvovao policijski motocikl i putnički automobil. . Krulj je rekao da je ekipa Hitne pomoći je dobila poziv oko 16 časova,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.