Novo radno vreme za restorane, kafiće, kladionice, teretane i frizerske salone u Bačkoj Palanci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2020, 15:39

Novo radno vreme za restorane, kafiće, kladionice, teretane i frizerske salone u Bačkoj Palanci

Opštinski štab za vanredne situacije danas je doneo odluku koja će važiti do 15. decembra da svi ugostiteljski objekti, tržni centri, kladionice, fitnes centri, frizerski saloni u Bačkoj Palanci smeju da rade samo radnim danima od 5 do 17 sati, dok apoteke i prodavnice prehrambenih proizvoda mogu da rade svim radnim danima, kao i vikendom do 21 čas, uz poštovanje svih ranije donetih mera za suzbijanje virusa korona >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << . Pijace će raditi vikendom od 6 do 15 sati. Bioskop i muzej, kao i zanatske i zanatlijske radnje kao i servisi za popravku mogu da rade vikendom do 17 časova.

U potpunosti se zabranjuje korišćenje svih školskih i sportskih sala, od čega su izuzeta redovna sportska takmičenja dogovorena ranije i u strogo poštovanje svih mera zdravstvene zaštite.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO SU IZUZECI KADA SU U PITANJU NOVE MERE: Da li će vikendom raditi menjačnice i ko će pružati usluge do 17 časova?

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2020

Ugostiteljima, tržnim centrima, salonima, buticima, teretanama i svima osim trgoviminama sa hranom i apotekama od juče i tokom celog vikenda je strogo zabranjen rad, dok se radnim danima sve zatvara već u 17 časova...Menjačnice će, nakon što je Vlada Srbije usvojila na sednici u četvrtak predloge...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.