Nasilnik iz Bačke Palanke priznao da je SESTRU UDARIO PESNICOM, pa je izbo, a svedok dodao da ju je GAZIO PO GLAVI

Izvor: Press, 11.Nov.2019, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nasilnik iz Bačke Palanke priznao da je SESTRU UDARIO PESNICOM, pa je izbo, a svedok dodao da ju je GAZIO PO GLAVI

Kraj suđenja Žarku Šušiloviću (29) iz Bačke Palanke, okrivljenom da je lane prebio i izbo na ulici u tom mestu rođenu sestru D. Š. (21), i tako pokušao da je ubije, odložen je u novosadskom Višem sudu zbog čekanja na usaglašavanje nalaza veštaka, piše Telegraf.
Foto:blic
Naime, na prethodnom ročištu u maju, nakon saslušanja svedoka i veštaka, stručni savetnik odbrane specijalista >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << neuropsihijatrije dr Boris Golubović zatražio je, nakon obrazlaganja osnovnog nalaza stalnih sudskih veštaka, da neki drugi stručni tim detaljnije obavi taj zadatak, što je na kraju ročišta veće i prihvatilo.
Inače, okrivljeni je na početku procesa početkom marta ove godine izneo odbranu i rekao da je optužnicu razumeo, ali i kazao da ne zna da je ubo sestru. Po njegovim rečima, sve je počelo u novembru prethodne godine, navodi novosadski Dnevnik.

Nakon što mu je određena zabrana roditeljskog staranja i prilaska supruzi, njegova sestra, s njegovom ženom i detetom, otišla je iz kuće da žive zajedno u podstanarima.
Na poslednjem pretresu u maju, svedok I. K. iz Bačke Palanke izjavio je da je okrivljeni "bukvalno gazio po glavi" svoju sestru dok je ležala na zemlji. Ispričao je da je ona bila ispred njega i da se pri tome nije pomerala. On je dodao da je okrivljeni i pred policajcima koji su stigli na lice mesta, rekao da će je ubiti i da je to zaslužila.


Svedok je takođe naveo da je na mestu događaja bila jedna žena, kojoj je rekao da skloni dete koje je bilo s njom da ne gleda takve scene, a kasnije je saznao da se zapravo radilo o supruzi okrivljenog.
Okrivljeni je na početku procesa, početkom marta ove godine, izneo odbranu i rekao da je optužnicu razumeo, ali ne zna da je ubo sestru.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.