Na deset metara od prozora  izlila se kanalizacija VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2018, 21:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na deset metara od prozora " izlila se kanalizacija VIDEO

Bačka Palanka -- Usred sela Mladenova izliva se kanalizacija. Stanovnici apeluju – voda i mulj dolaze do kuća.

Sudeći prema veličini jame, bilo je jezero. Razlog, jedna pumpa, mali napon struje i velika fabrika za reciklažu, preduzeća ‘‘Greentech‘‘, u neposrednoj blizini.

“Kada iskoči iz sistema uređaj za prečišćavanje, tada jedna veće količine vode, koja sadrži u sebi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << suspendovane materije od procesa proizvodnje, napravi problem u našim pratećim objektima gde su pumpe za prepumpavanje i dolazi do izlivanja“, naveo je direktor JKP “Komunalprojekt“ Aleksandar Bogunović.

I to na na manje od 10 metara od prozora kuća.

“To je strašno, strašno… Ne znam kako bih to drugačije opisala. Sva ta voda, taj mulj, taj otpad iz kanalizacije se izlio nama ispred kuću bukvalno. Sve to isparava i grozno izgleda“, rekla je meštanka Mladenova Savka Kremenović.

Opširnije u video–prilogu...

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.