Izvor: Danas, 03.Avg.2023, 13:44

NUNS poslao “Vodič za tolerantno ponašanje političara prema novinarima“ predsedniku opštine Bačka Palanka

Nezavisno udruženje novinara Srbije poslalo je „Vodič za tolerantno ponašanje političara prema novinarima“ predsedniku opštine Bačka Palanka Branislavu Šušnici nakon što je verbalno napao novinarku portala BAP vesti jer je pitala koliko još u opštini ima neobezbeđenih kablova pod naponom, s obzirom na to da je od strujnog udara u ponedeljak stradalo 13-ogodišnje dete, a nekoliko dana pre toga i njegov deda.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko je Branislav Šušnica, predsednik opštine Bačka Palanka?

Izvor: Danas, 03.Avg.2023

Predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica iz SNS-a došao je u centar pažnje jer je verbalno napao novinarku portala BAP vesti koja ga je, nakon što su jedno dete i njegov deda u tom gradu stradali od strujnog udara zbog palih kablova, pitala koliko još u opštini ima neobezbeđenih kablova...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.