Izvor: Radio 021, 05.Jan.2024, 13:45

Može li 1.000 tona đubriva iz potonule barže da izazove ekološku katastrofu?

Ministarstvo zaštite životne sredine zajedno sa Agencijom za zaštitu životne sredine prati situaciju na Dunavu kod Bačke Palanke, gde je potonula barža sa 1.000 tona veštačkog đubriva.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šušnica: U neprestanoj smo komunikaciji s nadležnim ministarstvima, ako bude trebalo stavićemo na raspolaganje mehanizaciju JKP “Komunalprojekt”

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 05.Jan.2024

BAČKA PALANKA – Predsednik opštine Bačka Palanka Branislav Šušnica obišao je sa saradnicima lokaciju na kojoj je rumunska barža koja je udarila u most između Bačke Palanke i Iloka i potonula sa 1.000 tona veštačkog đubriva. Šušnica je izjavio da se opština Bačka Palanka nalazi u neprekidnoj...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.