Izvor: Danas, 07.Dec.2023, 15:28

MUP: Deset osoba uhapšeno zbog pranja novca, poreske utaje i prevare, za jednom se još traga

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Odeljenja za borbu protiv korupcije UKP, u saradnji sa Poreskom policijom i Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, uhapsili su I. V, V.V, S. V, S. V, D. J, L. Ć. i V. A. iz Beograda, M. M. i M. M. iz Loznice, kao i M. R. iz Bačke Palanke, dok se za još jednim licem traga, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo pranje novca, navodi se u saopštenju.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Uhapšeno deset osoba zbog pranja novca i oštećenja budžeta države za 518 miliona

Izvor: NoviMagazin.rs, 07.Dec.2023

Policija je uhapsila sedam osoba iz Beograda, dve iz Loznice i jednu iz Bačke Palanke, dok se za još jednom osobom traga, zbog sumnje da su prali novac i na taj način oštetili budžet Srbije za više od 518 miliona dinara, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Ruma: Vozio sa 2,25 promila alkohola u organizmu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Dec.2023, 14:59

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Rumi podneće krivičnu prijavu nadležnom tužilaštvu protiv tridesetjednogodišnjeg vozača, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.