LIČNO ĆU TRAŽITI ODGOVORNOST Brnabić posetila porodicu nastradalog dečaka u Bačkoj Palanci

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2023, 17:07

"LIČNO ĆU TRAŽITI ODGOVORNOST" Brnabić posetila porodicu nastradalog dečaka u Bačkoj Palanci

Brnabić je posetila porodicu Mijaljković.

Premijerka Srbije Ana Brnabić obišla je danas Bačku Palanku, opštinu koja je uz Novi Sad pretrpela najviše štete u nevremenima, koja nedeljama pogađaju region.

A post shared by Prime Minister Ana Brnabić (@anabrnabic)

- Ono što je najvažnije, država neće ostaviti svoje građane na cedilu, pomoći ćemo u sanaciji štete i otklanjanju posledica nevremena, baš kao što smo uradili nakon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poplava. To ćemo uraditi u najkraćem mogućem roku, bez odlaganja. Uložićemo nadljudske napore da deca u septembru imaju redovnu nastavu u bezbednim objektima, domaćinstva siguran krov nad glavom i svim stanovnicima obezbedimo obnovljenu infrastrukturu - navela je Brnabić.

Kako je dodala, ona je posetila i porodicu Mijaljković, koja je ostala bez svoja dva člana i to je nešto što im, kako je istakla, niko na svetu, ni na koji način, ne može nadoknaditi.

- Sve što bih rekla je suvišno, osim da ću lično tražiti odgovornost za sve koji su svojim nečinjenjem doveli do toga da budu izgubljeni ljudski životi - navela je Ana Brnabić.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.