Kulturni centar Bačka Palanka domaćin umetnicima iz Francuske početkom jula

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Jun.2021, 15:16

Kulturni centar Bačka Palanka domaćin umetnicima iz Francuske početkom jula

Kao partner u projektu "Danubia of the Waters", Kulturni centar Bačka Palanka početkom jula biće domaćin umetnicima iz Francuske, koji su svoje putovanje Dunavom započeli 2. maja u Nemačkoj.

"Tokom plovidbe Dunavom, oni će prikupljati materijal za multimedijalnu predstavu, koja će biti realizovana nakon povratka u Francusku, novembra meseca ove godine’’, kaže za RTV direktorica Kulturnog centraOlja Nađ.

"Boraveći u >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bačkoj Palanci, posada barke Amorados, koja će biti ploveća rezidencija umetnika i njihove dece, upoznaće se sa radom kajakaškog kluba Tarket, njegovim značajem i istorijom", dodaje ona.

Za goste će biti organizovana priprema tradicionalnog ribljeg paprikaša, a upoznaće se i sa recepturama raznih jela, koja su specifična za ovaj deo Vojvodine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.