Navodi medija o otkazivanju posete premijerke Brnabić opštini Bačka Palanka – neistiniti

Izvor: B92, 04.Avg.2023, 16:05

Navodi medija o otkazivanju posete premijerke Brnabić opštini Bačka Palanka – neistiniti

Navodi u pojedinim medijima o otkazivanju posete predsednice Vlade Republike Srbijne Ane Brnabić opštini Bačka Palanka su neistiniti.

Posebno zabrinjava činjenica o neistinitom obaveštavanju javnosti s obzirom na to da se od juče, 3. avgusta 2023. godine, od 13 časova, na zvaničnom sajtu Vlade Republike Srbije, u odeljku "najave i obaveštenja", nalazi najava o aktivnostima premijerke.

Predsednica Vlade u poseti Republici Srpskoj

Ana Brnabić u Republici >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Srpskoj u petak, 4. avgusta. U nastavku je link o aktivnostima premijerke:

Podsećamo na program premijerke Brnabić danas u Republici Srpskoj, a o kojem su mediji blagovremeno obavešteni na sajtu Vlade Republike Srbije.

Premijerka Brnabić jutros je imala sastanak sa predsednikom Vlade Republike Srpske Radovanom Viškovićem, nakon toga prisustvovala je sednici Saveta za saradnju Republike Srbije i Republike Srpske, a planirano je da večeras prisustvuje i obeležavanju Dana sećanja na sve stradale i prognane Srbe u oružanoj akciji Oluja.

"Podsećamo sve medije da pres-služba Vlade Republike Srbije uvek najavljuje aktivnosti predsednice Vlade dan ranije i da su upravo te zvanične najave jedini relevantan izvor informacija o njenim aktivnostima", navodi se u saopštenju pres-službe Vlade Republike Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Bačka Palanka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vlada demantovala tvrdnje medija o otkazivanju posete Ane Brnabić Bačkoj Palanci

Izvor: Danas, 04.Avg.2023

Vlada Srbije demantovala je tvrdnje pojedinih medija o otkazivanju posete predsednice Vlade Ane Brnabić opštini Bačka Palanka, koja je, prema njihovim navodima, trebalo da bude danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.