Kamioni na Batrovcima čekaju deset sati

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Jun.2019, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kamioni na Batrovcima čekaju deset sati

Kamioni na graničnom prelazu Batrovci, sa Hrvatskom, čekaju deset sati, a šest sati u Šidu i pet i po sati u Bačkoj Palanci, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).Na graničnim prelazima sa Mađarskom kamioni čekaju tri sata na Horgošu i šest sati na Kelebiji.

Za putnička vozila na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Takođe, na naplatnim stanicama nema dužih zadržavanja.
>> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << />
Sаobrаćаj u Srbiji je trenutno umerenog intenzitetа, osim u zonаmа rаdovа gde dolаzi do usporene vožnje, pа iz tog rаzlogа AMSS savetuje vozаčimа dа smаnje brzinu.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Pojačan saobraćaj na deonicama ka Grčkoj, Bugarskoj i Crnoj Gori

Izvor: Beta, 28.Jun.2019, 07:40

Saobraćaj na putevima u Srbiji je pojačan, posebno na deonicama ka Grčkoj, Bugarskoj i Crnoj Gori, saopštio je jutros Automoto savez Srbije.Kamioni na graničnim prelazima sa Madjarskom Horgoš i Kelebija čekaju oko šest sati, dok na Batrovcima, ka Hrvatskoj, čekaju pet sati, navedeno je u saopštenju.Za...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.