Jutros opljačkali sef u Baču, popodne uhapšeni sa dva miliona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2020, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jutros opljačkali sef u Baču, popodne uhapšeni sa dva miliona

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su M. D. (1998) iz Bača, M. I. (1994) iz Novog Sada i M. U. (1998) sa područja Bačke Palanke, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška krađa.

Sumnja se da su, jutros, oko 5 sati, vozilom probili zid menjačnice u Baču i odneli sef sa oko 2 miliona dinara.

Efikasnom akcijom policije, M. D. i M. I. ubrzo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su uhapšeni, u okolini Bača, a pronađen je i sef sa novcem, kao i "opel“ koji je, kako se sumnja, korišćen prilikom krivičnog dela.

U okolini Bačke Palanke uhapšen je i M. U. u čijoj kući je, pretresom, pronađena automatska puška.

Sumnja se da su njih trojica, u januaru, učinili i krivično delo razbojništvo, tako što su, naoružani automatskom puškom, oduzeli od radnice menjačnice u Selenči 195.000 dinara.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati i biće privedeni, uz krivičnu prijavu, u Osnovno javno tužilaštvo u Bačkoj Palanci.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Spektakularna krađa u menjačnici u Baču: Kolima PROBILI zid, ODNELI SEF sa dva miliona dinara

Izvor: Večernje novosti, 24.Mar.2020

Trojica mladića se sumnjiče da su jutros, oko pet sati, vozilom probili zid menjačnice u Baču i odneli sef sa oko dva miliona dinara NOVOSADSKA policija je uhapsila M. D. (22) iz Bača, M. I. (26) iz Novog Sada i M. U. (22) sa područja Bačke Palanke, zbog postojanja osnova...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.